Over Franky Fresh Food | uw versleverancier | Franky Quality

Franky Fresh Food

Franky Fresh Food is dé versleverancier voor slagers, traiteurs, delicatessenzaken, broodjeszaken, grootkeukens en zelfstandige warenhuizen.


Een bijzonder uitgebreid gamma vleeswaren en kazen, specialiteiten, maar ook diepvries wordt wekelijks met veel zorg bij de klant aan huis geleverd via een uitgebreid eigen distributienetwerk.


Wat ooit begon als groothandel in charcuterie is intussen uitgegroeid tot een versleverancier met een uitzonderlijk ruim assortiment van meer dan 8000 food en non food producten.


Daarnaast beschikt Franky Fresh Food over het huismerk "Bourgon".
Bourgon is een gamma lekkere, ambachtelijke vleeswaren dat speciaal voor u en uw klanten geselecteerd werd.

Distributie

Franky Fresh Food is als distributeur van diverse voedingsmiddelen een gevestigde waarde binnen de markt doormiddel van jarenlange ervaring en een eigen distributienetwerk. Een vloot van 60 vrachtwagens zorgt dagelijks voor de levering van meer dan 8000 producten over volledig België, Zeeland en Noord-Frankrijk.
 
Deze distributie wordt georganiseerd vanuit 1 centrale hoofdvestiging Franky Fresh Food in Wortegem-Petegem en vanuit een hub in Huizingen en een hub in Dessel 

Franky Fresh Food - Wortegem-Petegem

Franky Fresh Food

Wortegem-Petegem


Zo'n 60 gekoelde vrachtwagens, een doorgedreven automatisering van de order-picking en ongeveer 100 medewerkers zorgen er  bij Franky Fresh Food voor dat alles in optimale omstandigheden bij de klant wordt afgeleverd. Hierbij beantwoordt Franky aan de hoogste normen welke de voedselveiligheid voor de consument borgen. Het distributiegebied bevindt zich te westen van de as Antwerpen, Brussel & Charleroi.

Franky Fresh Food - Blancke distributie Huizingen

HUB Huizingen

Van hieruit leveren we uit in Brussel en het Waalse landsgedeelte, tot in Luxemburg.
Een hyper moderne robot zorgt er voor het automatische uitsorteren van de bakken zodat deze bij de juiste klant terecht komen.

HUB Dessel

Van hieruit leveren we uit in Antwerpen en Limburg.

Productie

 Marblo Culinair is gevestigd in een gloednieuw pand aan de E17 in Waregem. Hier worden de fijnste bereide gerechten klaargemaakt in monoporties. Het gamma wordt aangevuld met enkele culinaire ovenschotels.

Marblo

Een vast team van gedreven medewerkers bereidt dagelijks kwalitatieve en betaalbare gerechten die een brede oplossing bieden aan elke traiteurafdeling in een slagerij of een supermarkt. Dit concept kan niet zonder de garantie te bieden dat Marblo enkel kiest voor een selectie van kwalitatieve grondstoffen en vakkundige verwerking en een constante bewaking van de voedselveiligheid.